Maisto produktų technologas (-ė) / Kelmė

Darbo vieta
Kelmė

Jeigu Tau būtų įdomu:

  • Technologinio proceso įdiegimas, stebėjimas, kontrolė ir tobulinimas;
  • Naujų produktų kūrimas ir įgyvendinimas;
  • Receptūrų ruošimas;
  • Gamybos proceso, technologinių rodiklių analizė;
  • Žaliavų atranka ir vertinimas;
  • Gamybinės technologinės dokumentacijos rengimas.

Jeigu Tu:

  • Turi aukštesnįjį / aukštąjį išsilavinimą maisto technologijų srityje;
  • Turi darbo patirties maisto pramonėje arba nori įgyti;
  • Moki anglų kalbą (būtų privalumas);
  • Turi gerus darbo kompiuteriu įgūdžius;
  • Pasižymi iniciatyvumu, greita orientacija, gebi dirbti komandoje.

Mes Tau siūlome:

  • Dirbti vienoje stabiliausių, moderniausių gamybinių įmonių Lietuvoje;
  • Galimybę realizuoti savo žinias, patirtį ir idėjas;
  • Tobulėti įvairiuose įmonės organizuojamuose mokymuose, pagalbą planuojant karjerą;
  • Gauti konkurencingą ir kompetencijas atitinkantį atlygį;
  • Papildomų naudų paketą (sveikatinimo priemones, draudimą nuo nelaimingų atsitikimų 24/7, dovanas asmeninių/kalendorinių švenčių proga, kuro išlaidų kompensavimą (nutolusiems nuo darbo vietos) bei kitas motyvacines priemones);
  • Visapusišką palaikymą augti, draugiškus kolegas, pasiruošusius dalintis žiniomis ir patirtimi;
  • Bendruomeniškumą skatinančius renginius ir iniciatyvas.

Atlyginimas

Nuo 900 iki 1200 €/mėn. į rankas.
Darbo užmokestis priklauso nuo turimos patirties ir kompetencijos.

 

Dėl išsamesnės informacijos skambinkite tel. +370 613 26 882.

SIŲSTI CV

Pridėti savo CV

Kaip apskaičiavome?

Iš viso buvo sukurti šeši vaizdai, kuriuose – simboliški objektai iš cukraus: sužadėtuvių žiedas, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, krepšinio kamuolys, klasikinė gitara ir dviratis. Kiekvienas jų atspindi skirtingą kiekį nesuvalgytų cukrų vartojant po vieną VILKYŠKIŲ Less Sugar gaminį per dieną per tam tikrą laikotarpį, kai lyginame su panašių sūrelių ar jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje.

Produktų cukrų kiekiai paskaičiuoti, remiantis Nielsen tyrimų 2021m duomenimis.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar sūrelis vidutiniškai turi apie 4,23 g mažiau cukrų lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per penkias dienas nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar sūreliai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 21,13 g nesuvalgytų cukrų per penkias dienas lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 21 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių lūpų dažų tūbelės svorį.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar jogurtas vidutiniškai turi apie 8,87 g mažiau cukrų lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per savaitę nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar jogurtai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 62,06 g nesuvalgytų cukrų per septynias dienas lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 62 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių akinių nuo saulės svorį. Skaičiavimuose laikome, jog vienas mėnuo turi 30 dienų, o vieneri metai – 365 dienas.

SIŲSTI CV




Sutinku su Privatumo politika


facebook link instagram link Linkedin EN LV