Curd product with vegetable fat
Curd product with
vegetable fat

Our curd product with vegetable fat is produced from high-quality cow milk using the very same method as with the regular curd, only replacing some of dairy fat with vegetable fat, giving the product a flavour and qualities characteristic of the traditional curd.

25,5 % fat curd product with vegetable fat may be used for production of curd spreads and cheese snacks of various flavours and is particularly suitable for production of glazed deserts.

From high-quality
cow milk.

Has a flavour and qualities characteristic of the traditional curd.

Particularly suitable for production of glazed deserts.

Suitable for vegetarians.

Certificates

The production process of the cheese product is certified by the FSSC 22000 certificate.

PARDAVIMŲ REGIONAS: EUROPA

Ingrida Čiauškaitė

Tel. nr.: +370 652 54792
El. p.: ingrida.ciauskaite@vilvi.eu

PARDAVIMŲ REGIONAS: EUROPA, AMERIKA

Diana Meyer

Tel. nr.: +370 667 28739
El. p.: diana.meyer@vilvi.eu

PARDAVIMŲ REGIONAS: ARTIMIEJI RYTAI, AZIJA

Aurelija Dauginytė

Tel. nr.: +370 691 65575
El. p.: aurelija.dauginyte@vilvi.eu

SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


Kaip apskaičiavome?

Iš viso buvo sukurti šeši vaizdai, kuriuose – simboliški objektai iš cukraus: sužadėtuvių žiedas, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, krepšinio kamuolys, klasikinė gitara ir dviratis. Kiekvienas jų atspindi skirtingą kiekį nesuvalgytų cukrų vartojant po vieną VILKYŠKIŲ Less Sugar gaminį per dieną per tam tikrą laikotarpį, kai lyginame su panašių sūrelių ar jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje.

Produktų cukrų kiekiai paskaičiuoti, remiantis Nielsen tyrimų 2021m duomenimis.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar sūrelis vidutiniškai turi apie 4,23 g mažiau cukrų lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per penkias dienas nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar sūreliai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 21,13 g nesuvalgytų cukrų per penkias dienas lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 21 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių lūpų dažų tūbelės svorį.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar jogurtas vidutiniškai turi apie 8,87 g mažiau cukrų lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per savaitę nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar jogurtai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 62,06 g nesuvalgytų cukrų per septynias dienas lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 62 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių akinių nuo saulės svorį. Skaičiavimuose laikome, jog vienas mėnuo turi 30 dienų, o vieneri metai – 365 dienas.

SIŲSTI CV

Pridėti savo CV

SIŲSTI CV




Sutinku su Privatumo politika


facebook link instagram link Linkedin EN