Contacts

Company Details

Vilkyškių pieninė AB
Prano Lukošaičio st. 14,
LT-99254 Vilkyskiai,
Pagėgiai municipality, Lithuania 

Company code: 277160980
VAT code: LT771609811
Bank account: LT74 7300 0100 7312 6442
Swedbank AB
SWIFT code: HABALT22

Administrator

Tel.: +370 441 55 330
Fax: +370 441 55 242
E-mail: info@vilvi.eu

Customer Support

+370 800 20 802

General Director

Gintaras Bertašius
Tel.: +370 441 55 330
E-mail: info@vilvi.eu

Company Details

Vilkyškių pieninė AB
Prano Lukošaičio st. 14,
LT-99254 Vilkyskiai,
Pagėgiai municipality, Lithuania

Company code: 277160980
VAT code: LT771609811
Bank account: LT74 7300 0100 7312 6442
Swedbank AB
SWIFT code: HABALT22

General Director

Gintaras Bertašius
Tel.: +370 441 55 330
E-mail: info@vilvi.eu

Administrator

Tel.: +370 441 55 330
Fax: +370 441 55 242
E-mail: info@vilvi.eu

Customer Support

8800 20 802
Find contact by unit
Sales department           Other departments           Companies

Sales department
Other departments
Companies

PRODUCTS: CHEESE AND
FRESH DAIRY PRODUCTS

Jolita Norbutaitė
Tel.: +370 652 00819
E-mail: jolita.norbutaite@vilvi.eu

Tomas Arvasevičius
Tel. nr. +370 650 37140
El.p.: tomas.arvasevicius@vilvi.eu

PRODUCTS: CREAM, BUTTER

ALL REGIONS
Kęstutis Prišmantas
Tel.: +370 633 69062
E-mail: kestutis.prismantas@vilvi.eu 

PRODUCTS: WHEY AND MILK
POWDERS (WPC80, WPP)

ALL REGIONS
Aurelijus Altaravičius
Tel.: +370 655 93768
E-mail: aurelijus.altaravicius@vilvi.eu

GYMON SUPPLEMENTS AND
PRIVATE LABEL MANUFACTURE

ALL REGIONS
Paulius Stasiūnas
Tel.: +370 603 16716
E-mail: paulius.stasiunas@vilvi.eu

OTHER EXPORT INQUIRIES

E-mail: export@vilvi.eu

PRODUCTS: CHEESE AND CHEESE PRODUCTS

REGION: EUROPE
Ingrida Čiauškaitė
Tel.: +370 652 54792
E-mail: ingrida.ciauskaite@vilvi.eu

REGION: EUROPE, THE AMERICAS
Diana Meyer
Tel.: +370 667 28739
E-mail: diana.meyer@vilvi.eu

REGION: MIDDLE EAST, ASIA
Aurelija Dauginytė
Tel.: +370 691 65575
E-mail: aurelija.dauginyte@vilvi.eu

Or fill in the contact form
I hereby agree with the Privacy policy
Permission "Vilvi Group" to cantact Me


Are you concerned about our activities or those of our partners?

You can anonymously and confidentially report questionable activities of VILVI Group employees or business partners in the areas of food safety and quality business ethics, ethical employment, human rights, equal opportunities, violence and harassment at work or the environmental protection by filling out the Trust Line report form.

You can confidentially report illegal actions, possible violations of legal acts in „VILVI Group” companies by sending a report in accordance with the Whistleblower Protection Law of the Republic of Lithuania. In this way, you can send a message if you are seeking to protect a public interest, but not a personal one.

If information security incidents are noticed, inform about it by e-mail. by mail: IT@vilvi.eu

Kaip apskaičiavome?

Iš viso buvo sukurti šeši vaizdai, kuriuose – simboliški objektai iš cukraus: sužadėtuvių žiedas, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, krepšinio kamuolys, klasikinė gitara ir dviratis. Kiekvienas jų atspindi skirtingą kiekį nesuvalgytų cukrų vartojant po vieną VILKYŠKIŲ Less Sugar gaminį per dieną per tam tikrą laikotarpį, kai lyginame su panašių sūrelių ar jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje.

Produktų cukrų kiekiai paskaičiuoti, remiantis Nielsen tyrimų 2021m duomenimis.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar sūrelis vidutiniškai turi apie 4,23 g mažiau cukrų lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per penkias dienas nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar sūreliai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 21,13 g nesuvalgytų cukrų per penkias dienas lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 21 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių lūpų dažų tūbelės svorį.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar jogurtas vidutiniškai turi apie 8,87 g mažiau cukrų lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per savaitę nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar jogurtai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 62,06 g nesuvalgytų cukrų per septynias dienas lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 62 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių akinių nuo saulės svorį. Skaičiavimuose laikome, jog vienas mėnuo turi 30 dienų, o vieneri metai – 365 dienas.

SIŲSTI CV

Pridėti savo CV

SIŲSTI CV




Sutinku su Privatumo politika


facebook link instagram link Linkedin EN LV