Galakto-oligosacharido (GOS)
Galakto-oligosacharido (GOS)

GOS (galakto-oligosacharidas) gaminami iš karvės pieno laktozės fermentiniu būdu, naudojant β-galaktozidazės fermentą iš Bacillus circulans.

Tai smulkūs, birūs, homogeniški, ne GMO kilmės milteliai, tinkami naudoti maistui kūdikiams ar kūdikių maistui.

GOS (galakto-oligosacharidai) yra produktas, pasižymintis stipriomis prebiotinėmis ir imunitetą stiprinančiomis savybėmis, todėl plačiai naudojamas įvairiose su maistu susijusiose pramonės šakose ir gaminiuose Galakto-oligosacharidai (GOS) yra nevirškinami maisto komponentai, priklausantys angliavandenių klasei.

Galakto-oligosacharidas yra puikus maistinių medžiagų šaltinis ir veiksmingas naudingų bakterijų, tokių kaip Bifidobacterium ir Lactobacillus acidophilus, dauginimosi faktorius žmogaus žarnyno trakte, galintis pagerinti virškinimo ir absorbcijos funkciją.

GOS naudojami įvairiose maisto produktų kategorijose:

  • Mišiniuose, maiste kūdikiams;
  • Jogurtų ir kitų pieno produktų gamyboje;
  • Batonėliuose sportuojantiems;
  • Konditerijoje;
  • Sriubų ir padažų gamyboje;

GOS funkcinės savybės:

  • Sandėliavimas kambario temperatūroje;
  • Termiškai stabilus;
  • pH stabilus;
  • Geras tirpumas vandenyje;
  • Saldus.

Super-produktas gaminamas biotechnologiniu metodu.

Maistinių medžiagų šaltinis, galintis pagerinti virškinimo funkciją.

Tinka kūdikių mitybai.

PARDAVIMŲ REGIONAS: VISI

Aurelijus Altaravičius

Tel. nr.: +370 655 93768
El. p.: aurelijus.altaravicius@vilvi.eu
VILVI produktų katalogas

(6 puslapiai)

SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


Kaip apskaičiavome?

Iš viso buvo sukurti šeši vaizdai, kuriuose – simboliški objektai iš cukraus: sužadėtuvių žiedas, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, krepšinio kamuolys, klasikinė gitara ir dviratis. Kiekvienas jų atspindi skirtingą kiekį nesuvalgytų cukrų vartojant po vieną VILKYŠKIŲ Less Sugar gaminį per dieną per tam tikrą laikotarpį, kai lyginame su panašių sūrelių ar jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje.

Produktų cukrų kiekiai paskaičiuoti, remiantis Nielsen tyrimų 2021m duomenimis.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar sūrelis vidutiniškai turi apie 4,23 g mažiau cukrų lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per penkias dienas nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar sūreliai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 21,13 g nesuvalgytų cukrų per penkias dienas lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 21 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių lūpų dažų tūbelės svorį.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar jogurtas vidutiniškai turi apie 8,87 g mažiau cukrų lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per savaitę nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar jogurtai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 62,06 g nesuvalgytų cukrų per septynias dienas lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 62 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių akinių nuo saulės svorį. Skaičiavimuose laikome, jog vienas mėnuo turi 30 dienų, o vieneri metai – 365 dienas.

SIŲSTI CV

Pridėti savo CV

SIŲSTI CV




Sutinku su Privatumo politika


facebook link instagram link Linkedin EN