su augaliniais riebalais
su augaliniais riebalais
Mūsų MOZZARELLA sūrio gaminys gaminamas pagal naujausius ir aukščiausius technologinius standartus, kurie leidžia pristatyti patikimą, reikliausių klientų poreikius atitinkantį aukštos kokybės produktą įvairiomis formomis: kietais blokais ar smulkintą.
Naudodami pažangiausią įrangą, galime pagaminti MOZZARELLA sūrio gaminį, kurio savybes ir vertę lemia aukščiausi mūsų gamybos kokybės standartai – produktas pasižymi tvirta struktūra, be to, jis puikiai lydosi ir jį galima susmulkinti minimaliomis pastangomis, o tai yra ypač aktualu ruošiant idealias picas. Sūrio gaminys puikiai tinka ir makaronams ar kitiems šaltiems bei karštiems patiekalams gaminti ar pagardinti.
MOZZARELLA sūrio gaminys su augaliniais riebalais gaminamas tradicine sūrių gamybos technika kaip ir įprasta MOZZARELLA – be jokių pridėtinių konservantų – ir yra skirtas vartoti tiesiogiai. Pagrindinis šio sūrio gaminio ir tradicinės MOZZARELLOS skirtumas – tai, kad gyvuliniai riebalai pakeičiami augaliniais.
MOZZARELLA sūrio gaminys, 40 % arba 45 % rieb. s. m.
MOZZARELLA sūrio gaminys,
40 % arba 45 % rieb. s. m.

karvių pieno.

Elastingos tekstūros.

Lengvai lydosi.


Šiaudeliai

Drožlės

Kubeliai
Sūrio gaminio gamybos procesas sertifikuotas FSSC 22000 ir HALAL sertifikatais.


PARDAVIMŲ REGIONAS: EUROPA
Ingrida Čiauškaitė
El. p.: ingrida.ciauskaite@vilvi.eu
PARDAVIMŲ REGIONAS: EUROPA, AMERIKA
Diana Meyer
El. p.: diana.meyer@vilvi.eu
PARDAVIMŲ REGIONAS: ARTIMIEJI RYTAI, AZIJA
Aurelija Dauginytė
El. p.: aurelija.dauginyte@vilvi.eu