Pieno baltymų koncentrato milteliai (MPC70, MPC85)
Pieno baltymų koncentrato milteliai (MPC70, MPC85)

„Vilvi Group“ pieno baltymų koncentrato milteliai (MPC70, MPC85) pagaminti iš nugriebto pieno naudojant ultrafiltravimo, garinimo ir džiovinimo technologijas. MPC70 pieno baltymų koncentrato milteliai turi daugiau nei 70 % baltymų sausoje medžiagoje, MPC85 pieno baltymų koncentrato milteliai – daugiau nei 85 % baltymų sausoje medžiagoje.

Norint pagerinti maisto funkcines savybes, pieno baltymų koncentrato milteliai gali būti naudojami įvairiose maisto produktų kategorijose:

  • Pieno produktuose: jogurtų, sūrių, ledų, užtepėlių gamyboje.
  • Konditerijos produktuose: desertų, įvairių kepinių, kremų gamyboje.
  • Mėsos produktuose: dešrelių ir kitų perdirbamos mėsos produktų gamyboje.
  • Maiste sportuojantiems: baltyminių gėrimų, baltyminių batonėlių, užkandžių gamyboje.

Pieno baltymų koncentrato milteliai gali atlikti skirtingas funkcijas, priklausomai nuo maisto kategorijos, kurioje naudojami. Tai daug baltymų turinti medžiaga, kuri gali būti naudojama tekstūros formavimui, drėgmei išlaikyti, kaip stabilizatorius, tirštiklis, stabilią putą formuojantis, ir riebalų emulsiją stabilizuojanti medžiaga.

MPC naudojamas pediatrijoje, medicinoje. Tinka papildų sportuojantiems gamybai, taip pat gaminant maisto pakaitalus ir svorio valdymo produktus. Tai populiarus neriebių ir laktozės turinčių produktų ingredientas.

Dėl didelio baltymų ir mažo laktozės kiekio santykio šis produktas dažniausiai naudojamas gaminant mažai angliavandenių turintį maistą ir baltymais praturtintus gėrimus.

Pieno baltymų koncentratas gali būti naudojamas kaip nenugriebto pieno miltelių arba nugriebto pieno miltelių pakaitalas, išlaikant tą patį baltymų kiekį.

Tinka įvairių produktų gamybai.

Puikiai tinka papildų sportuojantiems gamybai.

Aukščiausios kokybės.

PARDAVIMŲ REGIONAS: VISI

Aurelijus Altaravičius

Tel. nr.: +370 655 93768
El. p.: aurelijus.altaravicius@vilvi.eu
VILVI produktų katalogas

(6 puslapiai)

SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


Kaip apskaičiavome?

Iš viso buvo sukurti šeši vaizdai, kuriuose – simboliški objektai iš cukraus: sužadėtuvių žiedas, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, krepšinio kamuolys, klasikinė gitara ir dviratis. Kiekvienas jų atspindi skirtingą kiekį nesuvalgytų cukrų vartojant po vieną VILKYŠKIŲ Less Sugar gaminį per dieną per tam tikrą laikotarpį, kai lyginame su panašių sūrelių ar jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje.

Produktų cukrų kiekiai paskaičiuoti, remiantis Nielsen tyrimų 2021m duomenimis.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar sūrelis vidutiniškai turi apie 4,23 g mažiau cukrų lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per penkias dienas nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar sūreliai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 21,13 g nesuvalgytų cukrų per penkias dienas lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 21 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių lūpų dažų tūbelės svorį.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar jogurtas vidutiniškai turi apie 8,87 g mažiau cukrų lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per savaitę nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar jogurtai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 62,06 g nesuvalgytų cukrų per septynias dienas lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 62 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių akinių nuo saulės svorį. Skaičiavimuose laikome, jog vienas mėnuo turi 30 dienų, o vieneri metai – 365 dienas.

SIŲSTI CV

Pridėti savo CV

SIŲSTI CV




Sutinku su Privatumo politika


facebook link instagram link Linkedin EN