„Vilvi Group“ pieno baltymų koncentrato milteliai (MPC70, MPC85) pagaminti iš nugriebto pieno naudojant ultrafiltravimo, garinimo ir džiovinimo technologijas. MPC70 pieno baltymų koncentrato milteliai turi daugiau nei 70 % baltymų sausoje medžiagoje, MPC85 pieno baltymų koncentrato milteliai – daugiau nei 85 % baltymų sausoje medžiagoje.
Norint pagerinti maisto funkcines savybes, pieno baltymų koncentrato milteliai gali būti naudojami įvairiose maisto produktų kategorijose:
- Pieno produktuose: jogurtų, sūrių, ledų, užtepėlių gamyboje.
- Konditerijos produktuose: desertų, įvairių kepinių, kremų gamyboje.
- Mėsos produktuose: dešrelių ir kitų perdirbamos mėsos produktų gamyboje.
- Maiste sportuojantiems: baltyminių gėrimų, baltyminių batonėlių, užkandžių gamyboje.
Pieno baltymų koncentrato milteliai gali atlikti skirtingas funkcijas, priklausomai nuo maisto kategorijos, kurioje naudojami. Tai daug baltymų turinti medžiaga, kuri gali būti naudojama tekstūros formavimui, drėgmei išlaikyti, kaip stabilizatorius, tirštiklis, stabilią putą formuojantis, ir riebalų emulsiją stabilizuojanti medžiaga.
MPC naudojamas pediatrijoje, medicinoje. Tinka papildų sportuojantiems gamybai, taip pat gaminant maisto pakaitalus ir svorio valdymo produktus. Tai populiarus neriebių ir laktozės turinčių produktų ingredientas.
Dėl didelio baltymų ir mažo laktozės kiekio santykio šis produktas dažniausiai naudojamas gaminant mažai angliavandenių turintį maistą ir baltymais praturtintus gėrimus.
Pieno baltymų koncentratas gali būti naudojamas kaip nenugriebto pieno miltelių arba nugriebto pieno miltelių pakaitalas, išlaikant tą patį baltymų kiekį.
Tinka įvairių produktų gamybai.
Puikiai tinka papildų sportuojantiems gamybai.
Aukščiausios kokybės.
PARDAVIMŲ REGIONAS: VISI
Aurelijus Altaravičius
El. p.: aurelijus.altaravicius@vilvi.eu