Varškė

Varškė – daug baltymų turintis rūgštus pieno produktas, gaminamas iš aukščiausios kokybės šviežio karvių pieno, surauginant jį specialiai atrinktomis grynomis pienarūgštėmis kultūromis, po to pašalinant dalį išrūgų.

„Vilvi Group“ gamina tradicinę liesą (0,5 % riebumo), pusriebę (9 % riebumo) bei separavimo būdu – riebią (21,5 % ir 32,5 % riebumo) varškę, ypač tinkamą kitų produktų, tokių kaip varškės užtepėlės, įvairių skonių sūreliai, gamybai.

Šviežia, universaliu panaudojimu pasižyminti varškė puikiai atliepia šiandieninius mitybos poreikius – neriebūs ir daug baltymų turintys varškės produktai yra populiarūs tarp sveiką, aktyvų gyvenimo būdą praktikuojančių vartotojų.

Riebumas pagal poreikį.

Tinka kitų produktų gamybai.

Gausu baltymų.

Tinka vegetarams.
Sertifikatai

Produkto gamybos procesas sertifikuotas FSSC 22000 sertifikatu.

PARDAVIMŲ REGIONAS: EUROPA

Ingrida Čiauškaitė

Tel. nr.: +370 652 54792
El. p.: ingrida.ciauskaite@vilvi.eu

PARDAVIMŲ REGIONAS: EUROPA, AMERIKA

Diana Meyer

Tel. nr.: +370 667 28739
El. p.: diana.meyer@vilvi.eu

PARDAVIMŲ REGIONAS: ARTIMIEJI RYTAI, AZIJA

Aurelija Dauginytė

Tel. nr.: +370 691 65575
El. p.: aurelija.dauginyte@vilvi.eu

SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


SUSISIEKITE

Sutinku su Privatumo politika


Kaip apskaičiavome?

Iš viso buvo sukurti šeši vaizdai, kuriuose – simboliški objektai iš cukraus: sužadėtuvių žiedas, lūpų dažai, akiniai nuo saulės, krepšinio kamuolys, klasikinė gitara ir dviratis. Kiekvienas jų atspindi skirtingą kiekį nesuvalgytų cukrų vartojant po vieną VILKYŠKIŲ Less Sugar gaminį per dieną per tam tikrą laikotarpį, kai lyginame su panašių sūrelių ar jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje.

Produktų cukrų kiekiai paskaičiuoti, remiantis Nielsen tyrimų 2021m duomenimis.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar sūrelis vidutiniškai turi apie 4,23 g mažiau cukrų lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per penkias dienas nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar sūreliai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 21,13 g nesuvalgytų cukrų per penkias dienas lyginant su panašių sūrelių cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 21 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių lūpų dažų tūbelės svorį.

Vienas VILKYŠKIŲ Less Sugar jogurtas vidutiniškai turi apie 8,87 g mažiau cukrų lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Todėl, pavyzdžiui, apskaičiuojant per savaitę nesuvartotų cukrų kiekį gramais, kai valgomi Less Sugar jogurtai, dauginame dienų skaičių iš apskaičiuoto vidutinio nesuvartotų cukrų kiekio. Padauginus gauname apie 62,06 g nesuvalgytų cukrų per septynias dienas lyginant su panašių jogurtų cukrų vidurkiu Lietuvoje. Suapvalinus gauname apie 62 g. Tuomet kūrybiškai lyginant gauname, jog šis apskaičiuotas nesuvalgytų cukrų kiekis panašu į standartinių akinių nuo saulės svorį. Skaičiavimuose laikome, jog vienas mėnuo turi 30 dienų, o vieneri metai – 365 dienas.

SIŲSTI CV

Pridėti savo CV

SIŲSTI CV




Sutinku su Privatumo politika


facebook link instagram link Linkedin EN